Förebyggande behandling- en lönsam investering.

Personalen är ett företags viktigaste resurs. När medarbetarna mår bra är de mer engagerade och kreativa.

När en medarbetare blir sjuk kostar det företaget stora summor. Sjukskrivningskostnader och rehabilitering är bara toppen på isberget - de stora kostnaderna finns långt innan medarbetaren blir sjukskriven i form av minskad effektivitet och minskat engagemang.

Det finns ett klart samband mellan de anställdas hälsa och ett företags ekonomi och produktivitet. Friska medarbetare = ett friskt företag, helt enkelt. Hälsa är en resurs för både individen och företaget. Därför kan hälsofrämjande arbete ha en avgörande betydelse för ett företags framgång.

Förmånliga företagsavtal

Mediform erbjuder företag behandlingar och rådgivning inom hälsa och friskvård. Vi kan också erbjuda företagsavtal där vi prioriterar er så att ni snabbt får hjälp när medarbetarna har drabbats av t.ex. rygg- och nacksmärta. Målet är att alla medarbetare snabbt ska kunna återgå till arbetet pigga och motiverade.

Osteopatbehandlingar är avdragsgilla som friskvård för arbetsgivaren.
Gör som många andra företag, anlita oss för behandling för dina medarbetare. Den investeringen lönar sig! 
För respektive ort se kontakt företagskund.

Vi tillhandahåller också olika utbildningar som t.ex. ledningsseminarier, stressföreläsningar, motiverande föreläsningar om hälsa och friskvård etc.

Vi kan också skräddarsy utbildningar så att de passar just era behov.

Läs mer under kurser.

Dela på...